Zoeken in deze blog

Wordt ook lid van de censuurvrije social media

woensdag 4 december 2019

Verdien geld door nieuwe leden te werven met het Socializen Affilliate programma



Als je lid bent van Socializen (het beste alternatief voor Facebook) is het natuurlijk leuk als je wat centjes kunt bijverdienen door nieuwe leden te werven voor de website. Lees in dit blogbericht hoe jij geld kunt verdienen door handig gebruik te maken van jouw persoonlijke affilliate-link!. 

Sinds het ontstaan van Socializen, een maand of drie geleden, ben ik een groot fan van hun systeem. Het is gewoon leuker en simpeler dan Facebook en ik kan het iedereen aanraden om er lid van te worden.


Wat is Socializen? KLIK HIER


Socializen is het jongste en nieuwste Nederlandse Sociaal netwerk en is het beste alternatief voor Facebook en Hyves!

Heb je al gehoord van Socializen, het nieuwste en snelstgroeiende Sociaal Netwerk van Nederland en Belgie?
Ben je nog geen lid? Lees dan in DIT BERICHT waarom je lid zou moeten worden en wat de voordelen zijn ten opzichte van bestaande sociale netwerken als FacebookTwitter en bijvoorbeeld Instagram.
Socializen heeft een handig 'affiliate-systeem',  waarmee jij geld kunt verdienen aan iedereen die via jouw persoonlijke affilliate-link lid wordt van de website!
Je vindt jouw persoonlijke affilliate-link op DEZE PAGINA (Deze pagina kun je alleen bekijken als je hier lid bent)
Jouw persoonlijke affilliate-pagina stelt jou ook in staat te zien wie er allemaal via jou lid is geworden, omdat het systeem registreert wie er zich aanmeldt als nieuw lid via jouw persoonlijke affilliate-link.
In dit blog zet ik enkele handige tips uiteen hoe je een zo handig mogelijk gebruik maakt van jouw persoonlijke affilliate-link voor de ledenwerving voor Socializen.

Hoe werkt het Socializen affilliate programma?

Socializen heeft een handig affilliate programma. Het is heel simpel. Als je lid wordt bij van Socializen, krijg je een persoonlijke affilliate-link die is gekoppeld aan jouw profiel op Socializen. Deze affilliate link kun je vinden in jouw persoonlijke dashboard onder het gedeelte 'Instellingen / Verdiensten'
Je kunt deze link bijvoorbeeld gebruiken door een van hun banners (of flyers) vanaf jouw website of blog te laten linken naar jouw affilliate-link! Als mensen dan op die link klikken en besluiten lid te worden van Socializen, verdien jij per lid € 0,15
Heb je een website of weblog en wil je doormiddel van clicks € 0,15 ontvangen voor iedereen die op de banner klikt, plaats dan onderstaande banner op jouw website en laat die middels jouw affilliate-link linken naar Socializen. Je verdiensten gaan dan ongemerkt, want iedereen die jouw website bezoekt en via jouw affilliate-link lid wordt, levert jou € 0,15 op. Zo verdien je dus geld als je naar Socializen linkt!

Socializen, het beste Nederlandse alternatief voor Facebook

Gebruik je affilliate link als je blogt over Socializen

Als je een weblog hebt kun je aktief meewerken aan ledenwerving voor Socializen en hiermee ongemerkt geld verdienen. Dat is toch mooi meegenomen?
Als je slim gebruik maakt van jouw affilliate-link en deze verwerkt in teksten die in jouw blogberichten zitten, en mensen klikken hierop en worden via deze click lid van Socializen, dan verdien jij bij elke click € 0,15

Deel jouw affilliate-link op je Social media

Natuurlijk wil jij dat al jouw Facebook en Twitter-vrienden ook lid worden, want Socializen is het gezelligste en eerlijkste sociaal netwerk van Nederland en Belgie. Natuurlijk zijn leden van andere landen ook van harte welkom om lid te worden, want Socializen is in diverse talen beschikbaar.
Deel jouw affilliate-link op jouw Facebook- of Twitterpagina. Iedereen die op deze link klikt en via jou lid wordt, bezorgt jou € 0,15
Dit kan sneller oplopen dan jij denkt, en hoe regelmatiger jij jouw link deelt, hoe meer geld jij verdient! Dit is toch leuk meegenomen?
Help jij ook mee aan de ledenwerving voor Socializen en verdien zo stilletjes wat centjes bij? Dit is toch mooi meegenomen?
Nog geen lid van Socializen? KLIK HIER!
VOLG MIJ op Socializen!

Om mijn website en werk te steunen en te zorgen dat ik mijn blogs kan blijven schrijven voor jullie, worden donaties erg gewaardeerd.

Je kunt een donatie doen aan mijn website door op onderstaande PAYPAL button te klikken en een bedrag over te maken!


 
Ik waardeer het enorm als je mijn blogs deelt op Socializen, Twitter, Facebook of elke andere vorm van Social media waarvan jij lid bent


Andere artikelen die je misschien interessant zou kunnen vinden:


Er is een nieuwe muziek streaming dienst beschikbaar sinds gisteren. Social media nieuwkomer en Facebook alternatief ' Socializen ...



Vandaag is Instagram alternatief   MijnFotoApp website geüpdate naar versie 1.3 . Er zijn ook een aantal bugs opgelost en de snelh...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.post-body img { border: 5px solid #ccc; float: left; margin: 15px; -webkit-transition: margin 0.5s ease-out; -moz-transition: margin 0.5s ease-out; -o-transition: margin 0.5s ease-out; } .post-body img:hover { margin-top: 2px; }