Zoeken in deze blog

Wordt ook lid van de censuurvrije social media

woensdag 4 december 2019

Ben je op zoek naar een alternatief voor Facebook? Get Social on 'Socializen'



Ik heb al een aantal artikelen gewijd aan Facebook Alternatief Socializen , en in dit artikel ga ik hier nog iets verder op in, want de website is totaal vernieuwd en wordt steeds drukker!


'Socializen' is in het leven geroepen voor die mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor Facebook. Waar je nét ietsje meer kunt dan een statische, kille pagina op Facebook, waar jouw privacy wél gewaarborgd wordt en waar jij eigenaar bent van jouw eigen content.
Voorheen had de site een knaloranje layout en was het nog niet zo heel erg prettig om er rond te hangen. Daarom is er vorige week gekozen voor het nieuwe, definitieve uiterlijk van de website. Het heeft een klein beetje weg van Facebook, ware het niet dat deze kleur blauw wat frisser en (in mijn ogen aangenamer) is om naar te kijken en er rond te hangen




Verdien geld door te linken naar Socializen

Als je linkt naar Socializen verdien je ongemerkt geld. Zo wordt je ook nog eens leuk beloond als je linkt naar de website en verdien je, als je de banner op een prominente plek op jouw website hebt staan, aardig wat geld door clicks die gedaan worden op de banner! Hoe drukker jouw website bezocht wordt, hoe meer geld jij verdient. Hiermee breng je meteen ook nieuwe leden aan voor de website, wordt jij ook nog eens beloond voor jouw ledenwerving en wordt Socializen steeds bekender onder een groter publiek!
Lees hier meer over het affilliate-programma van Socializen!



Plaats de banner op jouw website en verdien geld

Je kunt geld verdienen met ledenwerving voor Socializen door bovenstaande banner op een prominente plek op jouw website te plaatsen. Hoe werkt dit?
Allereerst is het belangrijk om lid te zijn van de website. Dat doe je door HIER TE KLIKKEN!
Ga daarna naar jouw dashboard, naar het gedeelte 'Instellingen / Verdiensten'.  Je komt dan terecht op DEZE PAGINA. (Deze pagina kun je alleen zien als je al lid bent op Socializen omdat deze gelinkt is aan jouw persoonlijke profiel! Download bovenstaande plaatje en upload het naar jouw website. Als je jouw affilliate-link koppelt aan de banner, verdien jij voor elk nieuw lid dat jij aanbrengt € 0,15!



Deel bovenstaande flyer op jouw socialmedia in combinatie met jouw Affilliate link:


Als je wil dat jouw Facebook of Twitter volgers via jouw link lid worden van Socializen, kun je bovenstaande flyer delen op Facebook of Twitter om meer aandacht te trekken naar jouw bericht!

Je vindt jouw affilliate link op DEZE PAGINA (Alleen zichtbaar als je al LID BENT van Socializen!)

In DIT BLOGBERICHT wordt uitgelegd hoe jij geld verdient door leden te werven voor Socializen! En DIT BLOGBERICHT legt uit wáárom jij lid zou moeten worden van Socializen, omdat het gewoon het allerbeste alternatief is voor Facebook, en het is een leuke hang-out plek voor oude Hyvers, omdat je er ook leuk jouw profiel kunt pimpen!

Het is echt heel erg leuk op Socializen
Geloof me of niet, maar het is echt heel erg leuk op Socializen. Hoewel er momenteel nog niet zo heel erg veel leden zijn, gonst het er van de activiteit. Er zijn allerlei leuke groepjes en je kunt er zelfs een eigen fanpagina starten. over elk denkbaar onderwerp!

Socializen beloont jou voor jouw activiteiten binnen het netwerk door jou punten te geven voor elke post, blogbericht of LIKE die jij plaatst. Deze punten kun je inwisselen door een PRO-account aan te schaffen. Met een PRO-account kun je zien wie jouw profiel heeft bezocht, ben je op de HOME pagina zichtbaar als prominent lid en kun je jouw berichten 'omhoog' plaatsen. Deze gepromote berichten verschijnen dan op de HOMEPAGINA als een soort van advertentie die elk lid van het netwerk kan zien. Dit kun je dus gebruiken om te adverteren voor producten of diensten die jij aanbiedt of om extra aandacht te vragen voor specifieke posts waarvan jij wil dat die door veel mensen gelezen worden.

Je kunt een PRO-account verdienen door heel erg actief te zijn binnen de website. 

Hoe meer jij post, liket, of blogt, hoe meer jij verdient.

Momenteel betaalt socializen nog niet uit voor de punten omdat er nog niet echt een verdienmodel is. Wel wordt jij betaald voor nieuwe leden via jouw affilliate-link!

Wil je weten wat en hoe? KLIK DAN GEWOON HIER om lid te worden en ervaar het voor jezelf!

VOLG MIJ op Socializen

Om mijn website en werk te steunen en te zorgen dat ik mijn blogs kan blijven schrijven voor jullie, worden donaties erg gewaardeerd.

Je kunt een donatie doen aan mijn website door op onderstaande PAYPAL button te klikken en een bedrag over te maken!


 
Ik waardeer het enorm als je mijn blogs deelt op Socializen, Twitter, Facebook of elke andere vorm van Social media waarvan jij lid bent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.post-body img { border: 5px solid #ccc; float: left; margin: 15px; -webkit-transition: margin 0.5s ease-out; -moz-transition: margin 0.5s ease-out; -o-transition: margin 0.5s ease-out; } .post-body img:hover { margin-top: 2px; }