Zoeken in deze blog

Wordt ook lid van de censuurvrije social media

dinsdag 3 december 2019

Sociaal netwerk Socializen start nieuwe muziek streaming dienst als alternatief voor Spotify


Er is een nieuwe muziek streaming dienst beschikbaar sinds gisteren.


Social media nieuwkomer en Facebook alternatief 'Socializen' heeft een nieuw onderdeel toegevoegd aan haar netwerk dat verrassend veel lijkt op Spotify. Een muziek én PODCAST streaming service.

Socializen heeft deze dienst in het leven geroepen om als platform te dienen voor bekende en onbekende artiesten om hun muziek en podcasts te delen met de wereld. Alle artiesten, zangers, zangeressen, popgroepen, muziek kunstenaars, zijn er welkom om er hun muziek te uploaden naar het muziek platform!


Geen reklame:

In tegenstelling tot Spotify zul je op deze muziek streaming dienst niet lastig gevallen worden door irritante en vervelende reklame tussendoor.

Geen download:

Het grote voordeel van de muziek streaming dienst van Socializen is dat je geen enorm zwaar programma hoeft te downloaden om van de muziek te kunnen genieten. Je hoeft enkel maar naar de Website toe te gaan en je kunt direct bladeren tussen het aanwezige aanbod.

Log in met jouw Socializen account:

Het is niet zo dat, als je lid bent op Socializen, dat je dan ook automatisch lid bent van deze muziek streaming service. Je kunt inloggen met jouw 'Socializen-login' door op de site, rechtsboven te klikken op 'login'. Klik dan op het BLAUWE Vierkantje met de GELE 'S' van Socializen erin, en verbindt jouw Socializen account met de website. Het werkt hetzelfde als een 'Facebook-login', echter nu met jouw persoonlijke Socializen account!

LEES HIER waarom je lid zou moeten worden van Socializen.

Embed je eigen muziek:




Zoals je hierboven kunt zien is het mogelijk je eigen muziek in je website te 'embedden'. Dit is een leuke service voor artiesten om hun op deze dienst geuploade muziek, direct te embedden in hun eigen website!

ATTENTIE:

De dienst is NIET bedoeld om jouw eigen persoonlijke muziek collectie te delen. I.v.m. auteursrechten is het alleen toegestaan voor artiesten om hun eigen muziek te uploaden naar de dienst!

Je kunt overigens ook registeren voor deze dienst als je GÉÉN lid bent van Socializen, maar het is wel leuk om het te combineren met jouw eigen FAN pagina op Socializen natuurlijk!

Iedereen kan zich registreren voor deze muziek streaming dienst.

Klik op onderstaande banner om naar de streaming-service toe te gaan!



VOLG MIJ OP SOCIALIZEN

Om mijn website en werk te steunen en te zorgen dat ik mijn blogs kan blijven schrijven voor jullie, worden donaties erg gewaardeerd.

Je kunt een donatie doen aan mijn website door op onderstaande PAYPAL button te klikken en een bedrag over te maken!


 
Ik waardeer het enorm als je mijn blogs deelt op Socializen, Twitter, Facebook of elke andere vorm van Social media waarvan jij lid bent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.post-body img { border: 5px solid #ccc; float: left; margin: 15px; -webkit-transition: margin 0.5s ease-out; -moz-transition: margin 0.5s ease-out; -o-transition: margin 0.5s ease-out; } .post-body img:hover { margin-top: 2px; }