Zoeken in deze blog

Wordt ook lid van de censuurvrije social media

donderdag 12 december 2019

Hoe krijg je meer volgers op jouw Socializen pagina?

Hoe krijg je meer volgers op Socializen?


Hoe krijg je meer volgers op jouw Socializen pagina / groep?


Leuk, je hebt nu een profiel, een fanpagina en/of een groep op Socializen, en natuurlijk wil je veel leden, likes of volgers voor jouw pagina. Je kunt je afvragen waarom je nooit een reactie krijgt op jouw posts en waarom niemand lid wordt van jouw groep op Socializen? Het is natuurlijk al handig dat je lid bent van Socializen, maar nóg 'handiger' zou het zijn als jouw pagina's ook zouden worden ontdekt door de wereld en jij veel lezers en hopelijk ook veel reacties krijgt op de berichten die jij post! Je zult jouw pagina of profiel dus actief moeten promoten!


Promoot jouw pagina of groep waar je maar kan!


Jouw pagina wordt niet op 'magische' wijze ontdekt... Ok , misschien héb je geluk dat je via het 'onderzoeken' gedeelte van Socializen wordt ontdekt, als je 'toevallig' tussen de nieuwe (fan)pagina's, leden of groepen staat, zodat je meer opvalt voor diegenen die deze indexpagina bezoeken, maar dat is alléén zolang je nog NIEUW bent! Naarmate het ledenaantal stijgt, zul je ook minder zichtbaar zijn op de 'onderzoeken-indexpagina',  dus zul je aktief mensen moeten gaan volgen en op jouw profiel moeten vertellen dat je een eigen pagina of groep hebt, Je zult jouw pagina's actief moeten promoten op alle social media of blogs die jij hebt, anders zul je nooit reacties of nieuwe leden voor jouw groep krijgen.


Plaats deze badge op jouw website en laat hem linken naar jouw Socializen pagina!


Plaats de 'Follow me' badge op jouw website


Bovenstaande 'Follow me' badge heb ik gemaakt voor mensen die zelf een eigen weblog of website hebben en willen dat de bezoekers van hun weblog of website hun volgen via hun 'Socializen' pagina! Dit is een handige manier om jouw website / weblog bezoekers, te laten weten dat jij een pagina hebt op Socializen, Nederlands leukste en beste alternatief voor Facebook / Hyves. Je kunt deze badge plaatsen op een prominente plek op jouw website. Bezoekers van jouw website zullen nieuwsgierig worden en erop gaan klikken en op deze manier terechtkomen op jouw Socializen profiel, fanpagina of groep.

Laat deze badge linken naar jouw Socializen fanpagina, groep of profiel.


Ook is het handig als je op jouw weblog of website vermeldt dat je lid bent van Socializen en dat dit een enorm leuk alternatief is voor Facebook , Twitter, Hyves en de rest van het 'Social Media' universum! Mensen moeten het bestaan er van ontdekken, want, op dit moment is het zo dat Socializen, omdat het een startup is, nog niet veel leden heeft. Socailizen heeft jouw hulp nodig bij de ledenwerving en beloont jou als je nieuwe leden aanbrengt. Lees bijvoorbeeld eens ons artikel over het 'Affilliate programma' van Socializen, Als jij meehelpt om leden te werven voor Socializen, krijg jij hier dus geld voor. Gebruik dus een van onze banners of flyers en laat deze linken naar jouw affilliate-link.

Wees dus niet teleurgesteld als je niet 'ontdekt' wordt als je zelf niet jouw eigen pagina promoot, want je zult mensen van het bestaan ervan moeten verwittigen.

Doe een goed woordje voor Socializen waar je maar kunt, want Nederland verdíent gewoon een alternatief voor Facebook....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.post-body img { border: 5px solid #ccc; float: left; margin: 15px; -webkit-transition: margin 0.5s ease-out; -moz-transition: margin 0.5s ease-out; -o-transition: margin 0.5s ease-out; } .post-body img:hover { margin-top: 2px; }