Zoeken in deze blog

Wordt ook lid van de censuurvrije social media

maandag 13 januari 2020

SocializenOnline: maak gratis een mooie profielpagina en maak nieuwe vrienden!

Krabbelen deed je op Hyves, dat kan nu niet meer, maar op SocializenOnline kan dat wel!


Krabbel je suf op SocializenOnline



Krabbelen we vonden het allemaal zo leuk op Hyves. We besteedden dagelijks vele uurtjes om onze vrienden, want dat waren het, elke dag even een krabbeltje te sturen, gewoon om ze te laten weten dat je aan ze denkt. 's Morgenvroeg, bij je eerste kop koffie ging je eerst even 'een rondje Hyves', om al je vrienden te krabbelen. Hyves was een enorm gezellig online sociaal platform waar bijna héél nederland, een flink deel van België en vele andere landen van de wereld lid van waren. Het was het 'Myspace' van Nederland. Iedereen 'zat op Hyves'. Was je geen Hyver? Dan telde je niet mee. Je móest gewoon een Hyves-profiel hebben, want anders bestond je gewoon niet.


Helaas besloot de TMG-media groep in Den Haag de stekker eruit te trekken en hierdoor kwam nederland in een grauwe sluier van rouw terecht. Waar moesten alle Hyvers nu naartoe? Men liep met de ziel onder de arm. Vele socialmedia intitiatieven ontstonden maar hielden het niet lang vol. De leden stroomden niet snel genoeg binnen én men wilde gewoon Hyves terug, maar Hyves was nu eenmaal dood.

Velen zochten hun toevlucht in Facebook, want, dat was indertijd het énige sociale platform waar je terecht kon om nog een béétje contact te houden met jouw online vrienden. Vele Hyvers vonden elkaar terug op Facebook, maar bleven hangen in dat knagende gevoel van 'Ik wil Hyves terug'. Maar Hyves kwám niet terug, hóezeer we ook baden en smeekten, er waren teveel financiële belangen mee gemoeid om Hyves door te laten gaan in de vorm die het toen nog had. Het leverde immers te weinig geld op, temeer daar Hyves veel leden verloor aan het steeds groter wordende Facebook. Hyves veranderde in een gamesplatform en Hyves in de oude vorm stierf een wisse dood. Nederland leefde er lang naartoe want het werd ruim vantevoren aangekondigd zodat je jouw belangrijkste zaken kon opslaan.

Echter ik heb de charme van Facebook nooit zo begrepen. Het is maar een saaie en kille website, waar je leeft onder 'het juk van de Facebook-politie', want veel mag je er niet. Er heerst enorm veel censuur, puriteinse Amerikaanse regeltjes en voor je het weet wordt je er zonder meer geblokkeerd. Ook het Socializen weblog is geblokkeerd op Facebook en mag daar niet meer gedeeld worden, om een of andere mysterieuze reden. Maar goed. Hebben we Facebook eigenlijk wel nodig? Want nu is er 'SocializenOnline', een heus en knetter gezellig Sociaal netwerk van eigen bodem.

SocializenOnline is een sociaal netwerk met ongeveer dezelfde mogelijkheden als Facebook, echter met een véél simpelere interface. Je raakt niet verstrikt in een woud van technologische mogelijkheden waar je in feite toch helemaal geen behoefte aan hebt.

Op SocializenOnline kun je weer naar hartelust krabbelen, maar je kunt er nog zoveel meer!

Daarnaast biedt SocializenOnline jou de mogelijkheid om met één druk van de muisknop je profiel simpelweg te verwijderen. Als je niet wil blijven gaan wij ook niet krampachtig proberen jou als lid vast te houden. Vrijheid staat bij ons hóóg in het vaandel. En het mooie is, je kunt al jouw posts, foto's en blogberichten downloaden, zodat je ze nog elders kunt gebruiken, mocht je dit willen!

SocializenOnline is een jong, maar tegelijkertijd volwassen sociaal netwerk met state of the art technische sufjes.

In dit blogbericht schreef ik al waarom je zou moeten overstappen van Facebook naar SocializenOnline Álle mogelijkheden die SocializenOnline, plus alle vóórdelen die een lidmaatschap op onze website jou biedt, staan in dat blogbericht beschreven.

Socializen biedt jou een scala aan mogelijkheden:


SocializenOnline behelst eigenlijk een heel universum aan verschillende websites:



  • SocializenOnline - Hét sociaal netwerk waarop jij een mooie profielpagina kunt aanmaken, blogberichten kunt schrijven, groepen en fanpagina;s kunt maken en vooral nieuwe vrienden kunt maken!
  • SocializenVideo - Het videoplatform van Nederlandse bodem en nederlands eerst en enige Youtube-alternatief. Hier kun jij jouw eigen videokanaal beginnen waar je gratis of tegen betaling jouw video's kunt aanbieden. Upload hier jouw video's of importeer bestaande video's van Youtube met een klik van de muisknop.
  • SocializenMusic - Het nieuwste muziek-streaming platform waar bekende en onbekende artiesten,  muzikanten, popgroepen en podcasters hun muziek en podcasts kunnen delen, en streamen vanaf hun eigen website.
  • SocializenGames - Hét gameplatform van Nederlandse bodem, Hier kun je, zonder dat je perse lid van de website hoeft te zijn, gratis online spelletjes spelen tot in de late uurtjes!
  • MijnFotoapp - Het Instagram alternatief van nederlandse bodem. Hier kun je foto's, plaatjes, gifjes en video's delen met jouw volgers.

Zoals je ziet, biedt SocializenOnline jou alle mogelijkheden jezelf online te vermaken en nieuwe vrienden te vinden met wie je dagelijks kunt interacteren. Het is ook mogelijk om jouw profiel te pimpen, net zoals dat vroeger op Hyves ook mogelijk was, zo geef je jouw profiel een unieke eigen stijl! Wij hebben dat kille, saaie Facebook helemaal niet nodig, want op SocializenOnline is het véél gezelliger. Hopelijk mogen wij jou daar binnenkort verwelkomen als nieuw lid en wij zouden het enorm op prijs stellen als jij jouw vrienden ook uitnodigt middels je 'affilliate-link', want door nieuwe leden uit te nodigen, kun jij geld verdienen.

Lees hier meer over het affilliate-programma van SocializenOnline


Ook interessant voor bedrijven en organisaties die een professionele profiel pagina, fanpagina of groep willen aanmaken:


Op SocializenOnline kun je net als op Facebook , groepen en 'pagina's aanmaken. Een pagina is een soort van forum waarop alleen jij, de maker, berichten kunt plaatsen om bijvoorbeeld jouw bedrijf of website te promoten!

Een groep is een soort van discussieforum waar je met meerdere mensen in een groep kunt discussiëren over een bepaald thema. Net als op Facebook kun je op SocializenOnline een leuke groep beginnen waarin je bijvoorbeeld jouw hobby deelt of het gebruikt als discussie forum waarin je bepaalde onderwerpen kunt uitdiepen. Het is handig voor hobbyisten, bedrijven, organisaties, nieuws websites en vooral ook de alternatieve nieuws websites die op Facebook, vanwege de cencuur, makkelijk geblokkeerd kunnen worden.

Op SocializenOnline heerst géén censuur. Echter worden op SocializenOnline wel de maatschappelijk geldende fatsoensregels in acht genomen. 'Vrijheid om jezelf te zijn', betekent natuurlijk niet dat je asociaal kunt gaan lopen schelden en vloeken, wij verwachten van jou als lid dat jij andere leden respecteert en dat je niet discrimineert op basis van leeftijd, huidskleur, geloofsovertuiging of seksuele geaardheid. Ook de LHBTI-community is van harte welkom op SocializenOnline!

Verdien punten met jouw activiteiten binnen SocializenOnline


Wist je dat je met ál jouw activiteiten binnen SocializenOnline punten verdient? Elk bericht dat jij plaatst, elke like die je geeft, elk commentaar dat jij plaatst en elk blogbericht dat jij plaatst zorgt ervoor dat jij punten verdient binnen het systeem. Lees daar hier meer over.

Lees ook:


Socializen wil groeien en succesvol worden Om dit te bewerkstelligen hebben wij de hulp van vrijwilligers nodig. Lees in dit artikel wat...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.post-body img { border: 5px solid #ccc; float: left; margin: 15px; -webkit-transition: margin 0.5s ease-out; -moz-transition: margin 0.5s ease-out; -o-transition: margin 0.5s ease-out; } .post-body img:hover { margin-top: 2px; }