Zoeken in deze blog

Wordt ook lid van de censuurvrije social media

zondag 26 januari 2020

Een leuke discussiegroep starten op SocializenOnline

Een eigen discussiegroep starten op SocializenOnline?


Op SocializenOnline, is het net als op Facebook mogelijk om een eigen discussiegroep of 'groep' te starten. Een groep is een leuke en handige manier om met meerdere mensen met een gelijksoortige initeresse, berichten te plaatsen en te discussieren over onderwerpen die je iinteresseren!


Je kunt een  groep aanmaken over een hobby die jou interesseert, als Fanclub, of over politieke onderwerpen. Je kunt het gebruiken als een online marktplaats, als forum voor jouw website, om leuke plaatjes te delen of SocializenLayouts, een Weggeefhoek (net als op Facebook) of welk ander onderwerp dan ook.

Op SocailizenOnline zijn er een scala aan ontzettend leuke en informatieve groepjes te vinden.

Hieronder maken wij een kleine selectie van de leukste groepjes die er momenteel zijn:


Gratis spullen weggeven als je in de omgeving van Rotterdam en omstreken woont!


Weggeefhoek010 - 'Weggeefhoek010'  is een weggeefgroep op SocializenOnline voor mensen die in de buurt van Rotterdam en Omstreken wonen en gratis van hun spulletjes afwillen. Woon in het Rijnmond gebied en heb je spulletjes om gratis weg te geven Wordt dan lid van deze groep! Deze groep is niet dezelfde Weggeefhoek010 als op Facebook!


Promoot jouw website hier gratis!


Promoot je website gratis - Op 'Promoot je website gratis' kun je - de naam zegt het al - gratis jouw website promomten. Je mag hier regelmatig gratis de link naar jouw website delen en zo meer bezoekers op jouw website krijjgen!


Leer hier om zelf memes te maken!



Zelf memes maken - Op 'Zelf memes maken' kun je leren om memes te maken, samen met andere leden van je groep. Ook kun je hier jouw eigen memes delen en de andere leden laten weten hoe jij deze meme hebt gemaakt!



Burgerlijke ongehoorzaamheid, de disucussiegoep van Tilasmi Frigge op SocializenOnline



Burgerlijke ongehoorzaamheid -  'Burgerlijke ongehoorzaamheid', de groep van Tilasmi Frigge, bekend van het Youtubekanaal 'De ommekeer' heeft op SocializenOnline een nieuw thuis gevonden na op Facebook herhaaldelijk geblokkeerd te zijn. Op SocializenOnline mag hij wél delen wat hij wil zonder de angst te hoeven hebben om geblokkeerd te worden!


Koken met de Lidl!


Koken met de Lidl - 'Koken met de Lidl' is een groepje die is opgezet door  Elisabeth lekkereceptenvoortwee. Op deze groep deelt zij haar recepten die gemaakt zijn met producten die in de Lidl zijn gekocht. Hier doe jij vast interessante inspiratie op voor jouw avondeten!

Dit is slechts een piepkleine selectie van het behoorlijke aantal groepjes dat wij momenteel al hebben op SocializenOnline,

Ook jij kunt zo'n gezellig groepje beginnen en beginnen te delen met jouw vrienden!

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je jouw groepjes goed promoot. Anders krijg je geen bezoekers en lezeres en ook geen reacties op jouw berichten. Je wordt niet 'op magische wijze' ontdekt in het woud van groepjes dat er nu is.  Hoe je meer volgers krijgt op jouw discussiegroep op SocializenOnline kun je hier lezen!

Lijkt het je ook leuk om zo'n gezellig groepje te beginnen? Het heeft heel veel voordelen ten opzichte van Facebook waar je om het minste geringste wordt geblokkeerd.




ComputerComputer




Doe gezellig mee!

Vindt leuke, nieuwe mensen, zoals jij en ik.
Maak een mooie profielpagina en plaats gratis statusupdates


Wordt jij ook een Socializen fan?



Wil jij ook zo'n leuk 'Socializen' T-shirt?
Koop hem nu in de Webshop!




Zohra schrijft regelmatig artikelen voor SocializenOnline
Bezoek Zohra's profiel op Socializen

Bezoek ook het Socializen-Weblog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.post-body img { border: 5px solid #ccc; float: left; margin: 15px; -webkit-transition: margin 0.5s ease-out; -moz-transition: margin 0.5s ease-out; -o-transition: margin 0.5s ease-out; } .post-body img:hover { margin-top: 2px; }