Zoeken in deze blog

Wordt ook lid van de censuurvrije social media

dinsdag 28 januari 2020

Ik zit in de Facebookjail, wat nu? Overleef ik dit wel?

Facebook jail!


Ok, dit weblog zit nu ook in de welberuchte 'Facebookjail'. Blogberichten, afkomstig van dit weblog kunnen NIET meer gedeeld worden op Facebook. Waarom? Omdat ik hier blog over SocializenOnline, een alternatief voor Facebook!

Ik wilde zojuist mijn blog delen op de Facebook groep 'Bloggersplatform Nederland' en kreeg enkele seconden later onderstaande melding van Facebook:


Community richtlijnen Facebook overtreden?




Deze melding krijg je tamelijk snel wanneer je berichten op Facebook plaatst 'die in stijd zijn met de richtlijnen voor de community'.

Wel, voor mij is de maat vol, ik ga NIKS maar dan ook NIKS meer op Facebook plaatsen. Aan mij verdienen ze geen cent meer en ik zal ze nergens maar dan ook nergens meer mee steunen, want zij gooien met hun dominante gedrag hun eigen glazen in, want steeds meer mensen zullen hun facebook account verwijderen door dit walgelijke beleid.

Doe ook geen moeite dit bericht op Facebook te plaatsen, lieve lezers, want Facebook blokkeert het simpelweg. Destemeer reden mij alleen te richten op SocializenOnline. SocializenOnline is een nederlands sociaal netwerk dat een alternatief is voor Facebook, waar je te allen tijde altijd alles mag delen wat je wil, zoveel en zo vaak als je wil, en dergelijke meldingen zul je op SocializenOnline niet zo snel krijgen. Als je zelf een blog hebt en mij wil steunen, dan kun je naar dit bericht linken in jouw eigen blogbericht of het delen op Twitter en Pinterest, want die blokkeren me niet!

Laten wij ons leven nog langer bepalen door de tirannie van het dominante Facebook Welnee, ik niet, Facebook is mij niet de baas en ik heb hun helemaal niet nodig om bezoekers op mijn website te krijgen, daar zijn andere wegen voor!

Laat ook jouw vrienden alsjeblieft weten van het bestaan van SocializenOnline het is daar veel en veel leuker als op Facebook. Lees dit bericht maar en overtuig jezelf!

Facebook gooit zijn eigen glazen in!


Het dominante gedrag van Facebook hangt mij al tijden de keel uit en ik was er al een tijdje weg, ware het niet zo dat je op sommige blogs alleen kunt reageren als je een facebook-login gebruikt Hierdoor werd mijn account ge-heractiveerd en raakte ik ook weer in de verleiding om weer berichten op Facebook te  gaan plaatsen terwijl ik een hardgrondige hekel heb aan het 'sociale medium'. Straks gaan ze ook nog voor mij bepalen wat ik al dan niet mag versturen via Whatsapp? Dit is toch te gek voor woorden? De censuur op Facebook loopt de spuigaten uit en zij accepteren géén andere sociale netwerken dan zijzelf. Zelfs een piepklein sociaal netwerkje  mag op Facebook geen bekendheid krijgen, want: 'Oh wee als zij hun overgrote marktaandeel verliezen'.

Welnu, er zijn wereldwijd al duizenden en duizenden alternatieve sociale netwerken waar je ook jouw nieuws kunt delen, we zijn dus niet afhankelijk van Facebook.

Mij kom je nu enkel en alleen nog maar tegen op SocializenOnline!

Willen wij echt nog lid zijn van een Social Media website die ons maar van alles verbiedt? Die ons censureert en voor ons bepaalt welke artikelen wij al dan niet mogen plaatsen? Als het nou keiharde porno zou zijn, dan zou ik het nog kunnen begrijpen, maar dit was puur en alleen een simpel en informatief blogbericht waarin ik uitleg welke leuke dingen je kunt doen met een groepje op Socializen Online. Willen wij deze reuzen werkelijk spekken en geld aan ons laten verdienen, terwijl wij niet eens vrij zijn om te delen wat wij willen delen? Staan wij dit nog langer toe dat Facebook ons vertrapt en voor ons de regels bepaalt? Sommigen zullen dit overdreven vinden, maar dit is een zéér kwalijke zaak. Als je gebruik maakt van een sociaal medium moet je vrijelijk jouw artikelen kunnen delen, anders haalt het de charme van dit sociale medium af. Dit mogen en kunnen wij niet tolereren!





ComputerComputer




Doe gezellig mee!

Vindt leuke, nieuwe mensen, zoals jij en ik.
Maak een mooie profielpagina en plaats gratis statusupdates


Wordt jij ook een Socializen fan?



Wil jij ook zo'n leuk 'Socializen' T-shirt?
Koop hem nu in de Webshop!

Zohra schrijft regelmatig artikelen voor SocializenOnline
Bezoek Zohra's profiel op Socializen

Bezoek ook het Socializen-Weblog


1 opmerking:

  1. Wt denk je wat een crimineel met je doet als hij weet dat jij erachter bent gekomen dat jij een bank wilt gaan beroven? Jou vriendelijk vragen om het stil te houden? Of er voor zorgen dat jij het stil houdt, op wat voor manier dan ook. Datzelfde doet gezichtboek nu ook met ons. Wij mogen niet op zijn eigendom anderen waarschuwen dat men bezig is de wereld over te nemen. Maar dat wist je waarschijnlijk al. #Albert000

    BeantwoordenVerwijderen

.post-body img { border: 5px solid #ccc; float: left; margin: 15px; -webkit-transition: margin 0.5s ease-out; -moz-transition: margin 0.5s ease-out; -o-transition: margin 0.5s ease-out; } .post-body img:hover { margin-top: 2px; }