Zoeken in deze blog

Wordt ook lid van de censuurvrije social media

vrijdag 17 januari 2020

Facebook blokkeert alternatieve social media websites

Facebook blokkeert alternatieve social media websites!



Facebook blokkeert alternatieve Social Media websites!


Het SocializenOnline weblog waarop je nú bent is geblokkeerd van Facebook. Facebook markeert deze website in de categorie 'Spam'. Kennelijk is Facebook bang voor concurrentie en dulden zij geen andere social media dan zij zelf.

Lees ook:


HET BESTE FACEBOOK ALTERNATIEF IS 'SOCIALIZEN'! Heeft Facebook jou geblokkeerd en ben je op zoek naar een goed alternatief Vo...



Sinds een aantal dagen is dit weblog geblokkeerd om gedeeld te worden op Facebook. Aangezien wij actief bezig zijn met ledenwerving, móeten wij zo af en toe onze blogberichten delen op Facebook om meer bekendheid te krijgen. Het feit dat wij in onze berichten onze lezers vragen om de blogjes te delen, was voor Facebook reden om dit weblog te blokkeren en te markeren als 'SPAM'.

Ontsnappen uit de  'Facebook-jail'


Dit is precíes de reden waarom SocializenOnline is opgezet, juist om mensen een alternatieve deelplek te bieden om te ontsnappen uit de 'Facebook-jail'. SocializenOnline is een nederlands alternatief voor Facebook dat geen data verhandelt.

Facebook is zoals we weten een enorme gigant op Social media gebied en de hele wereld hangt rond op Facebook, en Facebook is natuurlijk bang om hun dominerende marktaandeel in de Social Media wereld te verliezen. Nu er steeds meer alternatieve social media initiatieven ontstaan begint het Facebook een beetje heet te worden onder de voeten en zij besluiten hierop alle concurrentie te ondermijnen door hen simpelweg te blokkeren. Kinderachtig, want Facebook is óók welkom om lid te worden op Socializen, net zoals zij lid zijn op Twitter en andere Social Media websites...

Wat is Facebook Jail?

Facebook Jail is de virtuele gevangenis waarin je belandt, wanneer je de facebook community-guidelines overtreedt. Echter, die guidelines hebben wij niet overtreden. Wij ontvingen van Facebook de melding dat er onder mijn volgers iemand was die aanstoot nam aan bepaalde berichten die wij plaatsten om dit weblog te promoten. Sommige mensen zijn zúlke verstokte Facebook fanaten dat zij het niet dulden dat er ook maar íets anders bestaat dan hun geliefde Facebook. Facebook blokkeert na deze 'melding' als een kip zonder kop de toegang naar je website en je kunt de link er naartoe niet meer delen op je persoonlijke tijdlijn óf via de messenger. Dat is toch verschrikkelijk? Je mág lid zijn van hun website, maar je mag er niet doen wat je wil doen en niet delen wat je wil delen!


Laagdrempelig Sociaal Netwerk


Socializen is een laagdrempelig sociaal netwerk, dit betekent dat jij lid kunt worden zonder angst te hoeven hebben om geblokkeerd te worden om de content die jij deelt. Op Facebook is dit niet altijd mogelijk. Je hebt altijd te maken met de hete adem van de Facebook-moderators in je nek... zolang het allemaal 'maatschappelijk aanvaard' is, mág je het delen op Facebook, maar zodra je maatschappij-kritisch bent en je kanttekeningen zet bij dingen die momenteel gaande zijn in de mainstream media, wordt je de mond gesnoerd. Maar niet getreurd, want wij hebben namelijk ons éigen platform waar jij áltijd vrij bent om te delen wat jij ook maar wilt delen! op Socializen ben jij vrij om jezelf te zijn en mag je zo veel en zo vaak als jij wil delen wat jij wil en hoef je niet bang te zijn dat jouw website geblokkeerd wordt op Socializen.

Gelukkig hebben wij Facebook niet nodig, want we hebben immers ons eigen platform. Wél vinden we het jammer voor mensen die ons weblog bezoeken, dat zij in hun enthousiasme onze blogjes niet kunnen delen op Facebook. Wél kun je ons gewoon delen op Twitter, Gab, Reddit, Linkedin en de andere bekende social media.

We hopen dat we eens worden ontslagen uit de Facebook-jail, maar ook zonder Facebook redden wij ons prima.

Ben je nog geen lid?



Doe gezellig mee!

Vindt leuke, nieuwe mensen, zoals jij en ik.
Maak een mooie profielpagina en plaats gratis statusupdates


Wordt jij ook een Socializen fan?



Wil jij ook zo'n leuk 'Socializen' T-shirt?
Koop hem nu in de Webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.post-body img { border: 5px solid #ccc; float: left; margin: 15px; -webkit-transition: margin 0.5s ease-out; -moz-transition: margin 0.5s ease-out; -o-transition: margin 0.5s ease-out; } .post-body img:hover { margin-top: 2px; }